| Topic |
Posturi |
Vizualizari |
Ultimul raspuns |
Ultimul post |
|
Interviu cu Prof Dr Victor Velculescu, cercetatorul roman care a descoperit prima metoda revolutionara in diagnosticul cancerului, prin studiul diferentelor genetice
|
4 |
447 |
Mirela Ciucur |
acum 18 zile |
|
George Haber - roman devenit multimilionar in America, antreprenor in serie si investitor: 'Succesul vine la un pret si vine prin eforturi uriase de energie si timp!'
|
3 |
715 |
Liviana Mustafa |
acum mai mult de o luna |
|
Interviu cu Profesorul Liviu Masalar - O sa vi se para paradoxal dar eu n-am avut sentimentul de expatriat decat pana in decembrie 1989 cand am si revenit in tara cu 'ajutoare' din partea belgienilor -
|
2 |
197 |
Liviana Mustafa |
|
The evolution of speed, size and shape in modern athletics. How the Constructal Law is interconnected
|
5 |
284 |
Mirela Ciucur |
|
Saviana Stanescu, dramaturg NY: Nu cred ca trebuie sa asteptam sa fim validati de catre Vest, de USA sau culturile mari, cred ca pur si simplu trebuie sa fim noi insine si sa spunem ce avem de spus. Eu asta fac.
|
2 |
281 |
Mirela Ciucur |
|
Lovemarks by Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi
|
2 |
475 |
Mirela Ciucur |
|
Andrei Codrescu, 'One of our most prodigiously talented and magical writers' (New York Times Book Review )
|
1 |
162 |
Mirela Ciucur |
|
Famous Contemporary Romanians
|
3 |
2063 |
Mirela Ciucur |
|
Marian Stas, Presedintele Fundatiei CODECS: "Daca educatia este scumpa, haideti sa vedem cat ne costa ignoranta..."
|
2 |
487 |
Liviana Mustafa |
|
The aftermath of the American subprime crisis. Discussion with Tiberius Vadan, Senior Director at Alvarez & Marsal, New York
|
3 |
980 |
Liviana Mustafa |
|
"E timpul să privim mai realist dimensiunea europeană, nu trebuie să ne sperie acest lucru" - Dan Luca, Bruxelles
|
2 |
789 |
Liviana Mustafa |
|
Interviu cu Profesorul Costica Bradatan: "...prefer sistemul american pentru că are reguli clare şi o anumită transparenţă care, cu câteva excepţii, lipseşte Europei."
|
3 |
1642 |
Mirela Ciucur |
|
Interviu cu Alina Sorescu: "Inovatia e intotdeauna necesara; fara ea economia nu poate inainta indiferent daca e in recesie sau nu."
|
1 |
525 |
Mirela Ciucur |
|
Maia Morgenstern sustine proiectul primului teatru in limba engleza din Romania
|
6 |
628 |
Alina Iacob |
|
Interviu cu Liviu Nicolaescu: Mi-a lipsit si imi lipseste spiritul efuzif latin...
|
1 |
696 |
Mirela Ciucur |
|
Interviu cu Bogdan Suceava - creating a Romanian "Weapon of Math Instruction"
|
3 |
957 |
Adrian Peret |