GRSPSociety

Forum general

Topic Posturi Vizualizari Ultimul raspuns Ultimul post
Interviu cu Prof Dr Victor Velculescu, cercetatorul roman care a descoperit prima metoda revolutionara in diagnosticul cancerului, prin studiul diferentelor genetice 4 447 Mirela Ciucur acum 18 zile
Interviu cu Cristina Korzun - Entuziasmul si caldura romanilor insufleteste Texasul la Romanian Food Festival de la Dallas, 6 - 8 Noiembrie, 2009 1 358 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Cariere in Europa 1 158 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Mr. Dan Dimancescu, Honorary Consul of Romania in Boston: An interview in RO with Prof E. Latham 1 189 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
George Haber - roman devenit multimilionar in America, antreprenor in serie si investitor: 'Succesul vine la un pret si vine prin eforturi uriase de energie si timp!' 3 715 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Interviu cu Profesorul Liviu Masalar - O sa vi se para paradoxal dar eu n-am avut sentimentul de expatriat decat pana in decembrie 1989 cand am si revenit in tara cu 'ajutoare' din partea belgienilor - 2 197 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Three open PM positions - telecom sector in Bucharest 1 171 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
The evolution of speed, size and shape in modern athletics. How the Constructal Law is interconnected 5 284 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Saviana Stanescu, dramaturg NY: Nu cred ca trebuie sa asteptam sa fim validati de catre Vest, de USA sau culturile mari, cred ca pur si simplu trebuie sa fim noi insine si sa spunem ce avem de spus. Eu asta fac. 2 281 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Adrian Crucean, Doctor in Cardiochirurgie Pediatrica. Revenind in Romania pentru a profesa in noua sectie de cardio-chirurgie Marie Curie, posibila prin donatiile voastre 2 506 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Simion Ilie: "Romania are mare nevoie de profesionisti, de oameni care au integrat alte modele de organizare, de societate, de viata..." 2 126 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Exclusive interview with Barbara Barrett, successful CEO, U.S. Ambassador and the first woman to fly a F/18-Hornet fighter aircraft 1 1541 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Andrei Codrescu, 'One of our most prodigiously talented and magical writers' (New York Times Book Review ) 1 162 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Interviu cu Sinziana Frangeti: “trebuie sa VREI sa acorzi o sansa Romaniei … are acum mult mai multe de oferit decat inainte” 2 721 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Famous Contemporary Romanians 3 2063 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Pe ce pariaza cel mai bogat roman din Statele Unite 1 266 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Marian Stas, Presedintele Fundatiei CODECS: "Daca educatia este scumpa, haideti sa vedem cat ne costa ignoranta..." 2 487 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
In cautarea de oportunitati de munca, in Ro si in afara -- cei care revin de multe ori au asteptari mai rezonabile decat omologii lor locali 2 396 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Laptopuri de $100, din Statele Unite pentru copii din zonele rurale din Romania! 3 411 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
Ascultand-o pe Maia Morgenstern... 3 627 angela bratsou acum mai mult de o luna