| Topic |
Posturi |
Vizualizari |
Ultimul raspuns |
Ultimul post |
|
Interviu cu Prof Dr Victor Velculescu, cercetatorul roman care a descoperit prima metoda revolutionara in diagnosticul cancerului, prin studiul diferentelor genetice
|
4 |
616 |
Mirela Ciucur |
acum mai mult de o luna |
|
Interviu cu Cristina Korzun - Entuziasmul si caldura romanilor insufleteste Texasul la Romanian Food Festival de la Dallas, 6 - 8 Noiembrie, 2009
|
1 |
492 |
Mirela Ciucur |
|
Cariere in Europa
|
1 |
194 |
Liviana Mustafa |
|
Mr. Dan Dimancescu, Honorary Consul of Romania in Boston: An interview in RO with Prof E. Latham
|
1 |
244 |
Mirela Ciucur |
|
George Haber - roman devenit multimilionar in America, antreprenor in serie si investitor: 'Succesul vine la un pret si vine prin eforturi uriase de energie si timp!'
|
3 |
1035 |
Liviana Mustafa |
|
Interviu cu Profesorul Liviu Masalar - O sa vi se para paradoxal dar eu n-am avut sentimentul de expatriat decat pana in decembrie 1989 cand am si revenit in tara cu 'ajutoare' din partea belgienilor -
|
2 |
229 |
Liviana Mustafa |
|
Three open PM positions - telecom sector in Bucharest
|
1 |
210 |
Liviana Mustafa |
|
The evolution of speed, size and shape in modern athletics. How the Constructal Law is interconnected
|
5 |
364 |
Mirela Ciucur |
|
Saviana Stanescu, dramaturg NY: Nu cred ca trebuie sa asteptam sa fim validati de catre Vest, de USA sau culturile mari, cred ca pur si simplu trebuie sa fim noi insine si sa spunem ce avem de spus. Eu asta fac.
|
2 |
346 |
Mirela Ciucur |
|
Adrian Crucean, Doctor in Cardiochirurgie Pediatrica. Revenind in Romania pentru a profesa in noua sectie de cardio-chirurgie Marie Curie, posibila prin donatiile voastre
|
2 |
711 |
Mirela Ciucur |
|
Simion Ilie: "Romania are mare nevoie de profesionisti, de oameni care au integrat alte modele de organizare, de societate, de viata..."
|
2 |
163 |
Liviana Mustafa |
|
Exclusive interview with Barbara Barrett, successful CEO, U.S. Ambassador and the first woman to fly a F/18-Hornet fighter aircraft
|
1 |
3364 |
Mirela Ciucur |
|
Andrei Codrescu, 'One of our most prodigiously talented and magical writers' (New York Times Book Review )
|
1 |
187 |
Mirela Ciucur |
|
Interviu cu Sinziana Frangeti: “trebuie sa VREI sa acorzi o sansa Romaniei … are acum mult mai multe de oferit decat inainte”
|
2 |
811 |
Mirela Ciucur |
|
Famous Contemporary Romanians
|
3 |
2875 |
Mirela Ciucur |
|
Pe ce pariaza cel mai bogat roman din Statele Unite
|
1 |
308 |
Liviana Mustafa |
|
Marian Stas, Presedintele Fundatiei CODECS: "Daca educatia este scumpa, haideti sa vedem cat ne costa ignoranta..."
|
2 |
640 |
Liviana Mustafa |
|
In cautarea de oportunitati de munca, in Ro si in afara -- cei care revin de multe ori au asteptari mai rezonabile decat omologii lor locali
|
2 |
485 |
Liviana Mustafa |
|
Laptopuri de $100, din Statele Unite pentru copii din zonele rurale din Romania!
|
3 |
466 |
Liviana Mustafa |
|
Ascultand-o pe Maia Morgenstern...
|
3 |
713 |
angela bratsou |