Forum general

Topic Posturi Vizualizari Ultimul raspuns Ultimul post
"Dracula Is Dead" - Pentru ca americanii sa afle despre adevarata Romanie pe care am cunoscut-o noi. Interviu exclusiv oferit membrilor Strada32 de catre Dnul Ambasador Jim Rosapepe si Dna Sheilah Kast 2 177 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Interviu cu Prof Dr Victor Velculescu, cercetatorul roman care a descoperit prima metoda revolutionara in diagnosticul cancerului, prin studiul diferentelor genetice 4 616 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
3 milioane $ pentru 30 de secunde: Spoturile cele mai apreciate la Finala Super Bowl 2010 1 126 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Wii - the new American lifestyle 2 180 Tudor Georgescu acum mai mult de o luna
"Dracula Is Dead ", The real Romania we experienced - An exclusive interview for members of Strada32 offered by Mr. Ambassador Jim Rosapepe and Mrs. Sheilah Kast 4 417 Sandu Crivineanu acum mai mult de o luna
Venea din timpul diez, de Bogdan Suceava, recent publicat in Coreea si in Bulgaria 5 394 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
US Vice President Biden in Romania 1 162 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Los Angeles - http://www.strada32.com/albume/los-angeles_114.html 2 131 Adina Marinovici acum mai mult de o luna
Interviu cu Cristina Korzun - Entuziasmul si caldura romanilor insufleteste Texasul la Romanian Food Festival de la Dallas, 6 - 8 Noiembrie, 2009 1 492 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Perspective incurajatoare asupra migratiei globale 4 528 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Cel mai bun salariu minim din Europa 1 1236 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
George Haber - roman devenit multimilionar in America, antreprenor in serie si investitor: 'Succesul vine la un pret si vine prin eforturi uriase de energie si timp!' 3 1035 Liviana Mustafa acum mai mult de o luna
The evolution of speed, size and shape in modern athletics. How the Constructal Law is interconnected 5 364 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Saviana Stanescu, dramaturg NY: Nu cred ca trebuie sa asteptam sa fim validati de catre Vest, de USA sau culturile mari, cred ca pur si simplu trebuie sa fim noi insine si sa spunem ce avem de spus. Eu asta fac. 2 346 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Lovemarks by Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi 2 693 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Romania, the land of choice... not! 1 238 Letitia Grigoriu acum mai mult de o luna
Exclusive interview with Leslie Hawke, New York advocate for Romanian disadvantaged groups: “My secret wish is to be given honorary Romanian citizenship someday” 2 1210 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Toata lumea optimista 1 150 Letitia Grigoriu acum mai mult de o luna
Exclusive interview with Barbara Barrett, successful CEO, U.S. Ambassador and the first woman to fly a F/18-Hornet fighter aircraft 1 3364 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna
Andrei Codrescu, 'One of our most prodigiously talented and magical writers' (New York Times Book Review ) 1 187 Mirela Ciucur acum mai mult de o luna