Job in Grecia

Inapoi la forum
angela bratsou

angela bratsou

Urgent !Am nevoie de 5-6 persoane care:-sa stie f bine limba romana-limba materna-sa stie f bine limba engleza-la nivel de excelent-sa stie f bine o a doua limba straina, cu preferinte in ordinea urmatoare:maghiara, franceza, spaniola, portugheza.-sa aiba bune calitati in comunicare-sa fie bun utilizator de computer.

Nu e necesara greaca.Firma care angajeaza doreste, in cazul in care persoana corespunde, sa incheie un contract permanent( cel angajat se va angaja sa ramana minim 8 luni ).Sarcinile de serviciu sint cele legate de outbound pentru o firma americana, in cadrul unui project B2B.Orarul este de 8 ore/zi, 5 zile/saptamana.Pentru cei veniti din Romania se asigura acoperirea cheltuielilor de drum si cel putin o parte din primele cheltuieli de instalare.Astept CV-urile voastre.

simona cinepa

simona cinepa

Buna ziua,

Ma numesc Simona Cinepa, am 38 ani si in scurt timp voi ajunge in Grecia impreuna cu sotul meu, George. Dorim sa ne stabilim definitiv acolo. In prezent, suntem in cautare de joburi pentru amndoi. El lucreaza in vanzari, e un bun negociator, are reale calitati de comunicare, spirit practic si este un bun organizator. Eu sunt licentiata in Drept, dar ma pot acomoda repede cu cerintele unui alt job. 

Daca veti considera ca va putem ajuta, va rugam sa ne contactati la cinepamonica@yahoo.com, tel. 0040740025979, 0040740434398.

O zi insorita,

Simona Cinepa

angela bratsou

angela bratsou

am trimis email.Atentie pentru toti-dead line-28/07/2009

Da share pe facebook Trimite pe twitter