Cum iti gasesti de lucru in strainatate (ex Bruxelles) intr-un ONG si cum poti contribui activ la imaginea Romaniei in strainatate?
| Timofeychev Ruxandra |
Buna seara,
As vrea sa ridic si eu o tema de discutie care sper sa fie interesanta. In ultima vreme am devenit din ce in ce mai decisa sa imi indrept cariera catre sfera organizatiilor non-guvernamentale. Si ca sa fiu mai precisa as dori sa lucrez in Bruxelles si asta nu numai pentru ca este centrul administrativ al Uniunii Europene si ofera multe posibilitati celor care sunt pasionati de fenomenul integrarii, dar si pentru ca poti gasi foarte multi europeni din Centrul si Estul Europei :) Am citit destul de mult despre care ar fi cea mai buna strategie in a obtine un post intr-un ONG in Bruxelles, dar as vrea sa stiu si parerea voastra cu privire la avantajele si dezavantajele lucrului intr-un astfel de mediu precum si la dificultatile in obtinerea unei astfel de pozitii. In plus sunt foarte curioasa sa stiu daca exista cumva o serie de ONG-uri indreptate si catre Romania, altele in afara de Romanian Information Centre in Brussels! O seara placuta, Ruxandra
|
Tudor Georgescu |
http://www.ejustice.just.fgov.be/tsv/tsvf.htm Cauta cuvintele Roumanie, Roumains sau Roumaines, si apasa Liste. |
Tudor Georgescu |
Era sa uit de Roemenie, Roemeen, Roemenen, Roemeens, Rumanien, Rumanen si Rumanisch. |