Cele mai bune articole din "The New York Times" vin cu "Romania libera"

Inapoi la forum
Mirela Ciucur

Mirela Ciucur

Ziarul „Romania libera“ ofera gratuit in fiecare vineri suplimentul in limba engleza „The New York Times“, care cuprinde o selectie a celor mai bune articole din renumitul cotidian american. Suplimentul „The New York Times“ propune o perspectiva globala asupra realitatii din zilele noastre. Sunt publicate reportaje, analize si comentarii despre tendintele din actualitatea internationala, afaceri, stiinta, tehnologie, cultura si life-style. 

Suplimentul este pregatit la New York de o echipa de editori si graficieni de la The New York Times News Service, in colaborare cu editori de la „Romania libera“, si pastreaza formula grafica a ziarului „The New York Times“. 

Decizia unuia dintre cele mai importante ziare ale lumii de a alege „Romania libera“ ca partener are la baza o viziune comuna aspra standardelor jurnalistice. 

Prin publicarea acestui supliment, „Romania libera“ este inclusa intr-o retea globala care include alte 27 de titluri importante, intre care si publicatiile europene „El Pais“ din Spania, „Le Figaro“ din Franta, „La Repubblica“ din Italia, „Süddeutsche Zeitung“ din Germania si „The Observer“ din Marea Britanie. 

Sandu Crivineanu

Sandu Crivineanu

Multumim Mirela,

ce ziare romanesti preferi sa citesti zilnic / saptaminal?

(eu preferam in USA: Financial Times, New Yorker, USA Today, Forbes, Fortune, ... ehei de la Las Vegas Sun la ... Adevarul de Arad, Catavencu ... ;)

Mirela Ciucur

Mirela Ciucur

Dupa NYTimes, Financial Times este si in lista mea. The Economist este favorit si apoi The New Yorker si Forbes. In tara imi plac Business Standard si Business Magazin. Mai recent incerc sa ma acomodez cu ziarele italiene, Corriere della Sera, care e un foileton de fapt..

Da share pe facebook Trimite pe twitter